ІНГРІДІЄНТИ:
- 1 кг. картоплі
- 400 г. курячих крилець
- 200 г. ріпчастої цибулі
- 2 ст.л. томатної пасти
- рослинна олія
- спеції
- сіль
Приготування жаркого з курячих крилець і картоплі
- Разрізати крила вздовж суглоба на дві частини, підрум’янити на маслі і перекласти в казан.
- Нарізати картоплю брусочками, цибулю нашаткувати півкільцями, все підсмажити в сковороді на суміші соку від крил і масла до м’якості, додати кетчуп, залити склянкою бульйону (можна окропом) і перемішати.
- Залити засмажкою курку в казані, додати картоплю, поперчити, посолити, заправити за смаком спеціями, закрити кришкою і довести до готовності.
- Жарке з курячих крилець і картоплі буде готове приблизно через 30-40 хвилин. розкласти жарке по тарілках і посипати рубаною зеленню.
Добавить комментарий