Жарке з курячих крилець і картоплі

ІНГРІДІЄНТИ:

  • 1 кг. картоплі
  • 400 г. курячих крилець
  • 200 г. ріпчастої цибулі
  • 2 ст.л. томатної пасти
  • рослинна олія
  • спеції
  • сіль

Приготування жаркого з курячих крилець і картоплі

  1. Разрізати крила вздовж суглоба на дві частини, підрум’янити на маслі і перекласти в казан.
  2. Нарізати картоплю брусочками, цибулю нашаткувати півкільцями, все підсмажити в сковороді на суміші соку від крил і масла до м’якості, додати кетчуп, залити склянкою бульйону (можна окропом) і перемішати.
  3. Залити засмажкою курку в казані, додати картоплю, поперчити, посолити, заправити за смаком спеціями, закрити кришкою і довести до готовності.
  4. Жарке з курячих крилець і картоплі буде готове приблизно через 30-40 хвилин. розкласти жарке по тарілках і посипати рубаною зеленню.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт