Рибні закуски — це така страва, яку можна завжди сміливо запропонувати бажаною гостям. Готувати рибні страви зовсім не важко (за умови, що свіжа або морожена риба є в холодильнику), а часу для цього багато не потрібно: пару хвилин — і на столі смачні страви, за допомогою яких можна втамувати легкий голод і продовжити дружню бесіду. З риби можна приготувати і гарячі, і холодні закуски, експериментувати з соусами і маринадом, а також прикрашати страви вареними овочами, шматочками лимона і зеленню. В цьому розділі нашого сайту зібрані оригінальні і традиційні рецепти рибних закусок, здатних задовольнити смаки і запити досвідченого гурмана. У цих рецептах подано детальні описи підготовки вихідних продуктів і сам процес приготування закусок. Сподіваємося, що кожен читач знайде для себе щось таке, що негайно захочеться приготувати на своїй кухні.

Помідори, фаршировані червоною рибою з сиром

Помідори, фаршировані червоною рибою з сиромІНГРІДІЄНТИ:

  • помідори 6-8 шт.
  • риба червона слабосолона 150 г.
  • сир вершковий 150 г.
  • зелень

(далее…)

Лосось (кета) семужного засолу

ІНГРІДІЄНТИ:

  • 1 кг. лосося / кети
  • 1 ст.л. горілки
  • 1 ст.л. цукру
  • 1 ст.л. рубленого кропу
  • 1 ст.л. солі

(далее…)