Стиглі, соковиті помідори найкраще підходять для приготування закусок. Міні-помідорчики сорту черрі добре нанизувати на шпажки, чергуючи шматочками сиру, винограду, креветок, шинки або оливок. Також помідори можна нафарширувати натертим сиром, відвареним рисом, приправленими посіченою зеленню. Великі помідори доповніть шматочками моцарели, листочками базиліку, окропивши оливковою олією з бальзамічним укусом — і смачна закуска з помідорів по-італійські готова.

Помідори, фаршировані червоною рибою з сиром

Помідори, фаршировані червоною рибою з сиромІНГРІДІЄНТИ:

  • помідори 6-8 шт.
  • риба червона слабосолона 150 г.
  • сир вершковий 150 г.
  • зелень

(далее…)

Помідори з вершковою заправкою

Помідори з вершковою заправкою

ІНГРІДІЄНТИ:

  • 4 дуже стиглих помідора, краще бичаче серце
  • 1 велика червона кримська цибулина
  • 200 мл вершків жирністю 30-38%
  • 2 ст. л. готового гострого хрону
  • половина середнього лимона
  • сіль, мелений чорний перець

(далее…)