У кулінарії овочами прийнято називати їстівні частини рослин, які з точки зору ботаніки не вважаються фруктами. До овочів належать різні коренеплоди (морква, хрін, буряк, селера, петрушка), всі види цибулі і капусти, гарбузові рослини (огірок, кабачок, баклажан), десертні (артишок, спаржа), бобові та багато інших. З більшості овочів можна приготувати смачні і корисні закуски, які порадують своїми смаковими якостями і підуть на користь організму.
У даній рубриці нашого інтернет-проекту ми спробували зібрати рецепти закусок з овочей, запіканок, фаршированих овочами і овочевих рулетів, які кожна господиня зможе приготувати на власній кухні з підручних інгредієнтів. Також в цьому розділі ми детально розповімо про технології приготування цих страв і про те, як і з чим їх подавати до столу. Бажаємо всім приємного апетиту!

Помідори, фаршировані червоною рибою з сиром

Помідори, фаршировані червоною рибою з сиромІНГРІДІЄНТИ:

  • помідори 6-8 шт.
  • риба червона слабосолона 150 г.
  • сир вершковий 150 г.
  • зелень

(далее…)

Оригінальні рулети з баклажанів по-кавказьки

Оригінальні рулети з баклажанів по-кавказьки

ІНГРІДІЄНТИ:

  • баклажани 2 шт.
  • гранат 1 шт.
  • горіхи волоські 1/2 склянки
  • сметана 1/4 склянки
  • часник 2 зубчики
  • спеції
  • кінза

(далее…)

Помідори з вершковою заправкою

Помідори з вершковою заправкою

ІНГРІДІЄНТИ:

  • 4 дуже стиглих помідора, краще бичаче серце
  • 1 велика червона кримська цибулина
  • 200 мл вершків жирністю 30-38%
  • 2 ст. л. готового гострого хрону
  • половина середнього лимона
  • сіль, мелений чорний перець

(далее…)