Закуски з овочів
У кулінарії овочами прийнято називати їстівні частини рослин, які з точки зору ботаніки не вважаються фруктами. До овочів належать різні коренеплоди (морква, хрін, буряк, селера, петрушка), всі види цибулі і капусти, гарбузові рослини (огірок, кабачок, баклажан), десертні (артишок, спаржа), бобові та багато інших. З більшості овочів можна приготувати смачні і корисні закуски, які порадують своїми смаковими якостями і підуть на користь організму.
У даній рубриці нашого інтернет-проекту ми спробували зібрати рецепти закусок з овочей, запіканок, фаршированих овочами і овочевих рулетів, які кожна господиня зможе приготувати на власній кухні з підручних інгредієнтів. Також в цьому розділі ми детально розповімо про технології приготування цих страв і про те, як і з чим їх подавати до столу. Бажаємо всім приємного апетиту!
ІНГРІДІЄНТИ:
- баклажани 2 шт.
- гранат 1 шт.
- горіхи волоські 1/2 склянки
- сметана 1/4 склянки
- часник 2 зубчики
- спеції
- кінза
ІНГРІДІЄНТИ:
- 4 дуже стиглих помідора, краще бичаче серце
- 1 велика червона кримська цибулина
- 200 мл вершків жирністю 30-38%
- 2 ст. л. готового гострого хрону
- половина середнього лимона
- сіль, мелений чорний перець