ІЕНРІДІЄНТИ:
- філе тріски 750 г.
- пиво 350 мл
- борошно 1,5 склянки
- крохмаль 1/2 склянки
- сіль 2 ч.л.
- розпушувач 1 ч.л.
- перець червоний мелений 1/2 ч.л.
- паприка 1/2 ч.л.
- перець чорний мелений 1 щіпка
- масло рослинне
Назва «європейська кухня», мабуть, дещо умовна, оскільки цей термін увібрав в себе те, що найбільш характерно національним кулінарним традиціям тих країн, що і складають Старий Світ. Об’єднуючим для європейської кухні можна назвати те, що в Європі, на відміну від Сходу, намагаються зберегти натуральний смак тих інгредієнтів, з яких приготовлено ту чи іншу страву. Величезна кількість різноманітних рецептів м’ясних страв, використання всіляких борошняних виробів, овочі і фрукти, широке вживання яєць (як варених і смажених, так і в складі складних страв) — все це не відрізняється гостротою і високою жирністю, які властиві східній кухні. Більш легка, але не менш поживна, європейська кухня знаходить своїх прихильників по всьому світу.
ІЕНРІДІЄНТИ: