Японський омлет з в’яленою яловичиною

Японський омлет з в'яленою яловичиноюЗвичайний омлет незвично приготований. У класичному варіанті містить саке, оцет, соєвий соус.

ІНГРІДІЄНТИ:

  • яловичина в’ялена 100 г.
  • яйця 4 шт.
  • помідор 1 шт.
  • майонез 4 ст.л.
  • масло рослинне
  • зелень

Приготування японського омлету з в’яленою яловичиною

  1. Яйце збити за допомогою віночка, додати майонез, знову збити. Розігріти на сковороді невелику кількість рослинного масла, вилити трохи омлетної маси, випекти тонкий млинець.
  2. Пекти тільки з одного боку протягом 20 — 30 секунд. Скачати млинець за допомогою дерев’яної або силіконової лопатки, помістити рулет на край сковороди. Влити наступну порцію омлету, вона повинна підтекти під рулет, знову обсмажити і згорнути.
  3. Операцію повторити кілька разів, поки не закінчиться яєчна суміш. Японський омлет з в’яленою яловичиною перекласти на блюдо і порізати скибочками. На гарнір подати нарізані помідори, скибочки в’яленої яловичини, зелень петрушки.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт