Хліб в духовці по-домашньому

xleb-v-duxovke-po-domashnemu

Інгрідієнти:

  • борошно 450 г.
  • вода 350 мл.
  • дріжджі сухі 1 ч.л.
  • сіль 1 ч.л.

Приготування хліба в духовці по-домашньому

  • Перемішати пшеничне просіяне борошно, воду кімнатної температури, сіль і сухі дріжджі. Тісто має вийти негустим, його потрібно накрити рушником або кришкою і потримати для набухання клейковини при кімнатній температурі протягом 12 годин, можна залишити на ніч.
  • Протівень для випічки посипати борошном або вистелити пергаментом. Викласти тісто у вигляді сердечка або кола, гострим ножем зробити надрізи, пекти в духовці при температурі 250 градусів протягом 40-50 хвилин. При готовності повинна утворитися золотава скоринка. Готовий хліб викласти на решітку, накрити рушником і остудити.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт