Вірменський лаваш на дріжджах по-домашньому

Вірменський лаваш на дріжджах по-домашньому

ІНГРІДІЄНТИ:

  • борошно 2,5-3 склянки
  • вода 1 склянка
  • масло рослинне 1 ст.л.
  • дріжджі сухі 1 ч.л.
  • сіль 1 ч.л.
  • цукор 1/2 ч.л.

Приготування вірменського лавашу на дріжджах по-домашньому:

  1. У теплій воді розчинити цукровий пісок, дріжджі і сіль. Потім влити рослинне масло, порційно ввести муку і замісити тісто. Готовому тісту дати відпочити протягом години. По закінченню відведеного часу, заготівлю розрізати на 10 частин. На присипаній борошном поверхні кожну частину тіста розкачати в дуже тонкий пласт.
  2. Велику сковороду розігріти. Викласти на неї тісто і обсмажити пласт з обох сторін протягом декількох секунд, до утворення рум’яних точок. Масло, при смаженні вірменського лаваша на дріжджах, додавати не потрібно. Таким чином розкачати і обсмажити всі частини.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт