Тонкі коржі вірменського лаваша все частіше і все ширше використовуються не тільки замість хліба, а й як основа для численних як гарячих, так і холодних закусок. Загорнути в лаваш будь-яку начинку і отримати смачну страву на сніданок або вечерю — що може бути простіше? Тим більше що в якості такої начинки можна використовувати все, що ви любите. Це може бути м’ясна начинка або овочевий салат, риба, ікра або будь-який паштет. Для таких страв можна використовувати покупний лаваш. А можна самому дуже швидко навчитися пекти справжній вірменський лаваш. І хоча рецептів лаваша і страв з його використанням існує багато, ви завжди зможете знайти те, що підійде саме вам. І ці смачні страви стануть улюбленими і затребуваними.

Вірменський лаваш на дріжджах по-домашньому

Вірменський лаваш на дріжджах по-домашньому

ІНГРІДІЄНТИ:

  • борошно 2,5-3 склянки
  • вода 1 склянка
  • масло рослинне 1 ст.л.
  • дріжджі сухі 1 ч.л.
  • сіль 1 ч.л.
  • цукор 1/2 ч.л.

(далее…)