Знаменитий тонкий хліб Кавказу — лаваш — любим повсюдно. Їдять його не тільки, як будь-який інший хліб, самостійно, але, найчастіше, використовують для приготування різноманітних страв. Як основна частина всіляких холодних закусок, лаваш вживається для формування рулетів, багатошарових тортів і пирогів. Загорнути в тонкий лаваш в якості начинки можна все, що ви любите. М’ясний або овочевий фарш, гриби або ікра, сир, риба, шинка, консерви — будь-які продукти будуть поєднуватися з лавашем. Основу цих страв — тонкий лаваш — нескладно приготувати в домашніх умовах або використовувати лаваш, куплений в магазині. У будь-якому випадку, те, що ви приготуєте, слідуючи нашим рецептами, буде смачним і поживним.

Вірменський лаваш на дріжджах по-домашньому

Вірменський лаваш на дріжджах по-домашньому

ІНГРІДІЄНТИ:

  • борошно 2,5-3 склянки
  • вода 1 склянка
  • масло рослинне 1 ст.л.
  • дріжджі сухі 1 ч.л.
  • сіль 1 ч.л.
  • цукор 1/2 ч.л.

(далее…)