Грінками прийнято називати скибочки білого хліба або булки, які підсушують до утворення хрусткої скоринки в домашній духовці, або підсмажують на сковорідці з додаванням олії. За величиною і зовнішнім виглядом їх можна зробити абсолютно різними: від маленьких окремих шматочків, які додають в перші страви, до цільних хлібних скибок, іменованих тостами. Крім того, грінки можуть бути солодкими і солоними, подаватися на стіл у вигляді самостійного блюда і служити складовою частиною більш складних рецептів. Тонкощі приготування смачних грінок, рецепти з фото, їх особливості та призначення — все це можна дізнатися з цієї рубрики.

Англійські грінки з яйцем-пашот

Англійські грінки з яйцем-пашот

ІНГРІДІЄНТИ:

  • хліб 4 шматки
  • яйця 4 шт.
  • сіль.

(далее…)