Дуже легкий в приготуванні і дуже смачний творожний торт може вийти, якщо ви виберете один з наших рецептів. Універсальність творогу дозволяє використовувати його і в складі тіста для коржів, і як прошарок між бісквітними або пісочним шарами. Творожно-сметанним кремом можна прикрасити спечений торт, а додані фрукти або шоколад зроблять його ще оригінальніше і смачніше. Творожний торт печуть у духовці або на сковороді, готують в мультиварці або ж зовсім не печуть. В останньому випадку просто використовують наявне в будинку печиво, сир, фрукти, желатин. У будь-якому випадку сирний десерт вийде таким смачним, що вам неодмінно захочеться знову і знову балувати себе і рідних оригінальною стравою.

Полуничний чізкейк на пісочній основі

Ще один варіант улюбленої європейської та американської випічки. Перші чизкейки з’явилися в Стародавній Греції, історики вважають, що вони подавалися спортсменам-олімпійцям.

ІНГРІДІЄНТИ:

Для тіста:

  • борошно 200 г.
  • маргарин 80 г.
  • яйця 1 шт.
  • цукор 4 ст.л.
  • розпушувач 1 ч.л.
  • сіль 1 щіпка

(далее…)