Смачні торти виходять, якщо для складових його коржів використовувати пісочне тісто. Розсипчасті, але, одночасно, добре тримають свою форму, вони відмінно поєднуються з самими різними кремами, які використовуються для прошарку. Крем сметанний, шоколадний, горіховий, на згущеному молоці і пісочне тісто — ось і все, що буде потрібно, щоб створити надзвичайно смачний десерт, скориставшись нашими рецептами пісочних тортів. Невеликі секрети виготовлення тіста обов’язково допоможуть вам впоратися з непростим завданням створення такого тортика в домашніх умовах.

Полуничний чізкейк на пісочній основі

Ще один варіант улюбленої європейської та американської випічки. Перші чизкейки з’явилися в Стародавній Греції, історики вважають, що вони подавалися спортсменам-олімпійцям.

ІНГРІДІЄНТИ:

Для тіста:

  • борошно 200 г.
  • маргарин 80 г.
  • яйця 1 шт.
  • цукор 4 ст.л.
  • розпушувач 1 ч.л.
  • сіль 1 щіпка

(далее…)