Тістечками називають солодкі кондитерські вироби, які своїм складом схожі на торти, але відрізняються маленькими розмірами і розраховані на одну порцію. Тістечка можна спекти з будь-якого виду тіста: пісочного, бісквітного, заварного, листкового. Обов’язковим атрибутом таких кондитерських виробів є начинка, яка може бути кремовою, ягідною, фруктовою, желейною. Додають в тістечка також варення, повидло, джем, какао, шоколад. Але багато дітей (та й дорослі теж) віддають перевагу тістечкам не тільки через їх наповнення, а й через красивий вид. Мабуть, жоден інший кондитерський виріб не виглядає так красиво на столі, як тістечко. Ними можна прикрасити будь-який святковий стіл і перетворити похмуре застілля в справжнє свято. Від такого ласого шматочка важко відмовитися навіть тим, хто виснажує свій організм всілякими дієтами. У цій рубриці нашого сайту ми постаралися зібрати всі найцікавіші рецепти приготування смачних тістечок і варіанти їх прикрас, які давно користуються успіхом у багатьох господинь.

Американський класичний брауні

Американський класичний брауніІНГРІДІЄНТИ:

  • яйця 2 шт.
  • масло рослинне 1 стакан
  • молоко 1 склянка
  • цукор 1 склянка
  • борошно 1 склянка
  • какао 4 ст.л.
  • розпушувач 1 ст.л.
  • цукор ванільний

(далее…)

Домашнє тістечко «Whoopie»

Домашнє тістечко «Whoopie»ІНГРІДІЄНТИ:

Для тіста:

  • борошно 150 г.
  • цукор 110 г.
  • масло вершкове 100 г.
  • молоко 100 мл.
  • какао 65 г.
  • яйця 1 шт.
  • цукор ванільний 1 ч.л.
  • розпушувач 1 ч.л.

(далее…)