ІНГРІДІЄНТИ:
- яйця 2 шт.
- масло рослинне 1 стакан
- молоко 1 склянка
- цукор 1 склянка
- борошно 1 склянка
- какао 4 ст.л.
- розпушувач 1 ст.л.
- цукор ванільний
Тістечками називають солодкі кондитерські вироби, які своїм складом схожі на торти, але відрізняються маленькими розмірами і розраховані на одну порцію. Тістечка можна спекти з будь-якого виду тіста: пісочного, бісквітного, заварного, листкового. Обов’язковим атрибутом таких кондитерських виробів є начинка, яка може бути кремовою, ягідною, фруктовою, желейною. Додають в тістечка також варення, повидло, джем, какао, шоколад. Але багато дітей (та й дорослі теж) віддають перевагу тістечкам не тільки через їх наповнення, а й через красивий вид. Мабуть, жоден інший кондитерський виріб не виглядає так красиво на столі, як тістечко. Ними можна прикрасити будь-який святковий стіл і перетворити похмуре застілля в справжнє свято. Від такого ласого шматочка важко відмовитися навіть тим, хто виснажує свій організм всілякими дієтами. У цій рубриці нашого сайту ми постаралися зібрати всі найцікавіші рецепти приготування смачних тістечок і варіанти їх прикрас, які давно користуються успіхом у багатьох господинь.
ІНГРІДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ:
Для тіста: