У всіх європейських країнах (та й в інших куточках Землі) найпопулярнішими пирогами є вироби з яблук. Без яблучних пирогів важко уявити будь-яке святкування, будь воно для дітей або для дорослих. Однак при всій, здавалося б, простоті, інгредієнтів, пироги з яблуками вражають своєю різноманітністю. Вони можуть бути закритими і відкритими, з дріжджового тіста, пісочного і прісного; а найпростішим рецептом яблучного пирога є улюблена багатьма шарлотка з яблуками. З інших варто виділити штрудель і тарт татен (пиріг «навпаки»). Чим вони відрізняються між собою, як здивувати своїх близьких і друзів вишуканим пирогом з яблуками, які ще продукти знадобляться для цієї популярної випічки, більш детально можна дізнатися з цієї рубрики нашого сайту. У ній ми постаралися зібрати, як старовинні і перевірені не одним поколінням господинь, так і оригінальні рецепти наших днів яблучного пирога.

Австрійський штрудель з яблуком і вишнею

Австрійський штрудель з яблуком і вишнею

ІНГРІДІЄНТИ:

Для тіста:

  • 200 г. сир
  • 200 г. борошно
  • 80 г. цукор
  • яйця (жовток) 4 шт.
  • 1/4 ч.л. сіль

(далее…)