Рецепти солодких пирогів — найкраще частування для сім’ї, яке може бути подано до вечірнього чаю, або ж для друзів, які прийшли в гості. Солодкі пироги відкриті, закриті, напіввідкриті з ажурною сіточкою, приготовані з різного тіста (дріжджового, листкового, пісочного, кефіру) можна подавати з нагоди будь-якого свята або ж просто, щоб порадувати близьких людей. Варення, джем, свіжі ягоди і фрукти, шоколад завжди бажані в будь-який випічці і вітаються ласунами в будь-який час року.

Бостонський кремовий торт в шоколаді

З приводу винаходу цього торта є така історія: одного разу кондитер ресторану в американському місті Бостон вирішив полити звичайний англійський кремовий торт шоколадною глазур’ю. Нововведення прижилося і увійшло в кулінарну історію. (далее…)

Класичний пиріг з гарбуза

Класичний пиріг з гарбузаІНГРІДІЄНТИ:

  • борошно 200 г.
  • масло вершкове 100 г.
  • вода 2 ст.л.
  • цукор 1 ст.л.
  • сіль 1/2 ч.л.

(далее…)

Австрійський штрудель з яблуком і вишнею

Австрійський штрудель з яблуком і вишнею

ІНГРІДІЄНТИ:

Для тіста:

  • 200 г. сир
  • 200 г. борошно
  • 80 г. цукор
  • яйця (жовток) 4 шт.
  • 1/4 ч.л. сіль

(далее…)