Штрудель — пиріг з тонко розкачаного тіста з начинкою, загорнутий у вигляді рулету. Найзнаменитіший штрудель, звичайно ж, австрійський (або віденський) з яблуками. Але, крім яблук, можна використовувати будь-які фруктові начинки. Це можуть бути вишня, малина, полуниця та інші дари літа. Такий штрудель добре посипати цукровою пудрою або подати до нього ванільний соус, збиті вершки. Грушевий штрудель вийде ще смачніше, якщо в начинку додати тертий шоколад. Однак існують рецепти і не солодких штруделів. Сир, м’ясо, гриби, овочі і навіть риба можуть стати відмінною начинкою. І хоча такі рецепти не дуже відомі, варто звернути на них увагу, щоб урізноманітнити меню. Наші рецепти штруделя допоможуть вам зробити вибір і правильно приготувати смачну страву.

Австрійський штрудель з яблуком і вишнею

Австрійський штрудель з яблуком і вишнею

ІНГРІДІЄНТИ:

Для тіста:

  • 200 г. сир
  • 200 г. борошно
  • 80 г. цукор
  • яйця (жовток) 4 шт.
  • 1/4 ч.л. сіль

(далее…)