Рецепти пирогів з фруктами — смачні, рум’яні й ароматні вони гарні в будь-який час року. Влітку, в період дозрівання яблук, слив, груш, нарозхват йдуть пироги зі свіжими щойно зірваними з гілочок плодами саду. Взимку можна використовувати фрукти консервовані. А вже тропічні дари — апельсини, ківі або банани — можуть бути начинкою фруктових пирогів цілий рік. Дріжджове, кефірне, листкове тісто на ваш вибір стане основою смачного десерту, який сподобається і вам, і гостям.

Австрійський штрудель з яблуком і вишнею

Австрійський штрудель з яблуком і вишнею

ІНГРІДІЄНТИ:

Для тіста:

  • 200 г. сир
  • 200 г. борошно
  • 80 г. цукор
  • яйця (жовток) 4 шт.
  • 1/4 ч.л. сіль

(далее…)