Кулінарні вироби з різних видів тіста з начинкою, які прийнято доводити до готовності в духовій шафі, називають пирогами. Без пирогів на Русі важко уявити багато обрядів, в тому числі весілля, новорічні святкування і поминки — для кожного з таких випадків готувався особливий пиріг. Для приготування пирогів можна використовувати і бісквітне тісто, і тісто дріжджове, і листкове, і пісочне, і навіть заварне. Залежно від свого зовнішнього вигляду пироги діляться на вироби закриті і відкриті. У закритих пирогах начинка поміщена між двома коржами, а в відкритому викладена поверх коржа. З рецептів, розміщених в цій рубриці нашого сайту, можна дізнатися багато цікавого про рецепти випікання пирогів, про приготування начинок до них, а також тут описані процедури приготування різноманітних видів пирогів.

Австрійський штрудель з яблуком і вишнею

Австрійський штрудель з яблуком і вишнею

ІНГРІДІЄНТИ:

Для тіста:

  • 200 г. сир
  • 200 г. борошно
  • 80 г. цукор
  • яйця (жовток) 4 шт.
  • 1/4 ч.л. сіль

(далее…)