Одним з найцікавіших кулінарних шедеврів, як для кухарів, так і просто для любителів смачно поїсти, завжди була домашня випічка. Чи є люди, які не пам’ятають смаку бабусиних пиріжків, або не люблять солодкі тортики? Дуже смачні пироги, булочки, ватрушки, вафлі і багато іншого і все це — випічка. Але ж для того щоб смачно випікати, потрібно зовсім небагато — всього лише точно слідувати рецептам і знати пропорції. Але не можна забувати і про те, що випічка — це ще й простір для творчості! Вона настільки різноманітна в своїх видах, що межі проявів фантазії в цій області кулінарії практично немає. Використовуйте різні види тіста, різну начинку, різні приправи і спеції, і різноманітності, і достатку на вашому столі не буде ні кінця, ні краю! Випікати можна кожен день і на кожен день знаходити свій унікальний, цікавий і вишуканий рецепт випічки, який ніколи не набридне і не приїсться. До ранкового чаю чудово підійдуть солодкі млинці, з яких в свою чергу, можна зробити симпатичний і апетитний листковий торт, а на вечерю можна приготувати пиріг, який обов’язково оцінять ваші близькі. Головне, не бійтеся експериментувати, випікайте на радість собі і близьким, використовуючи рецепти випічки з фотографіями, представлені на нашому сайті, і ви обов’язково оціните всю красу смачної домашньої випічки! Приємного вам апетиту!

Австрійський штрудель з яблуком і вишнею

Австрійський штрудель з яблуком і вишнею

ІНГРІДІЄНТИ:

Для тіста:

  • 200 г. сир
  • 200 г. борошно
  • 80 г. цукор
  • яйця (жовток) 4 шт.
  • 1/4 ч.л. сіль

(далее…)

Англійські грінки з яйцем-пашот

Англійські грінки з яйцем-пашот

ІНГРІДІЄНТИ:

  • хліб 4 шматки
  • яйця 4 шт.
  • сіль.

(далее…)

Вірменський лаваш на дріжджах по-домашньому

Вірменський лаваш на дріжджах по-домашньому

ІНГРІДІЄНТИ:

  • борошно 2,5-3 склянки
  • вода 1 склянка
  • масло рослинне 1 ст.л.
  • дріжджі сухі 1 ч.л.
  • сіль 1 ч.л.
  • цукор 1/2 ч.л.

(далее…)

Шоколадний шведський торт

Шоколадний шведський торт

ІНГРІДІЄНТИ:

  • масло вершкове 135 г.
  • яйця 3 шт.
  • цукор 1,75 склянки
  • борошно 1 склянка
  • какао 1/2 склянки
  • цукор ванільний 2 ч.л.

(далее…)

Десерт семіфредо «Під сонцем Сицилії»

ІНГРІДІЄНТИ:

  • сир маскарпоне 350 г.
  • вершки 35% 150 мл.
  • цукор тростинний 110 г.
  • цукор ванільний 20 г.
  • желатін 10 г.
  • яйця 4 шт.
  • ківі 3 шт.
  • апельсин 2 шт.
  • манго 1 шт.
  • сік апельсиновий 2 ст.л.
  • молоко згущене 2 ст.л.
  • лікер Амаретто 2 ст.л.
  • сік лимонний 2 ст.л.

(далее…)