Мигдальне кругле печиво, зроблене за особливим рецептом, носить незвичайне ім’я – макаруни. Досить трудомісткий і тривалий процес виготовлення цієї французької ласощі, можливо, здасться вам трохи складним. Але, повірте, ці чудові, танучі у роті повітряно-солодкі кружечки варті того, щоб витратити деякий час на їх виготовлення. Треба ж іноді влаштовувати собі і своїм домочадцям свято! Чому б, у цьому випадку, не побалувати і їх, і себе прекрасною новинкою? Покрокова інструкція, докладний опис кожного етапу допоможуть вам зробити макаруни саме такими, якими вони були колись винайдені у Франції. Дотримання нескладних правил обов’язково призведе до прекрасного результату.

Макаруни «Полуничний дайкірі» з мигдалем

ІНГРЕДІЄНТИ:

Для печива:

  • цукор 230 г.
  • мигдаль 110 г.
  • яйця(білок) 2 шт.
  • барвник харчовий рожевий

(далее…)