Ласощі, улюблені ще древніми греками, і до цього дня користуються популярністю серед ласунів. Навіть ті, хто ревно стежить за фігурою, можуть дозволити собі іноді пригоститися ніжним, смачним і досить корисним зефіром. Натуральний пектин, що міститься в яблучному пюре, і харчові волокна корисні для дитячих організмів (зрозуміло, в розумних межах). Порадувати малюків смачненьким можна, спробувавши відповідно до одного з наших рецептів створити домашнє зефірне диво. Білки, цукор, яблука, желатин і інші складові зефіру — ось, мабуть, і все, що вам знадобиться. Правильно сформувати красиві півкулі, покрити їх шоколадною глазур’ю і склеїти між собою вам неодмінно допоможуть наші підказки. Урізноманітнити смак зефіру можна, використовуючи ананаси чи абрикоси.

Класичний зефір маршмеллоу

ІНГРІДІЄНТИ:

Для інвертного сиропу:

  • цукор 350 г.
  • вода 150 мл.
  • кислота лимонна 2 г.
  • сода

(далее…)