ІНГРІДІЄНТИ:
- яйця 2 шт.
- масло рослинне 1,25 склянки
- борошно 1,25 склянки
- цукор 3/4 склянки
- пахта / кефір 1/2 склянки
- розпушувач 1 ч.л.
- ванілін 1 ч.л.
- сода 1/2 ч.л.
- сіль 1/2 ч.л.
- пудра цукрова
- кремчіз 2/3 склянки
- вершки 1/3 склянки
Десерт — страва, що подається в завершенні основної трапези. Без оригінального і смачного десерту неможливо уявити справжній святковий стіл. А приготування його в звичайний будній день порадує всіх близьких і зробить життя яскравішим і більш насиченим. Переважно, рецепти десертів — солодкі страви, наприклад, торти, морозиво, самбуки, цукерки і т.п. Але бувають сучасні і домашні рецепти десертів без додавання цукру або меду, що мають в складі фрукти, ягоди або горіхи. Навіть сир, поданий в кінці трапези, може по праву вважатися десертом. За способом подачі вони діляться на гарячі, холодні рецепти приготування десертів. Серед широкого розмаїття смачних рецептів десертів, представлених на нашому сайті, кожен може вибрати відповідний: хто стежить за своєю фігурою — менш калорійний, малюкові можна запропонувати желе або смачний десерт на основі сиру з фруктами, а зайнята людина легко знайде рецепт дивовижного десерту швидкого приготування. Залишається тільки вибрати, чим ви хочете насолодитися, і приготувати десерт, смакуючи ніжний смак і захоплену вдячність улюблених людей.
ІНГРІДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ:
Для основи: