Неймовірно популярний чізкейк в Америці і в країнах Європи. Класичний рецепт чізкейку — двошаровий пиріг, основою якого є досить товстий корж з пісочного тіста і ніжна вершково-сирна «начинка». Однак варіантів цього знаменитого десерту досить багато. Основу можна зробити з печива і вершкового масла. Замість сиру часто використовується сир. Цей пиріг можна випікати (досить тривалий час при невисокій температурі) або ж зробити версію без випічки. Щоб ви не захотіли, в будь-якому випадку вийде смачна і досить ситна страва. Урізноманітнити основний рецепт можна додаванням шоколаду, різного варення, ягід і фруктів. Пропоновані рецепти розкажуть вам про всі тонкощі приготування чізкейку в домашніх умовах. Залишилося лише вибрати підходящий варіант.

Дієтичний порційний чізкейк з мармеладом

Дієтичний порційний чізкейк з мармеладомНевеликі кекси можна приготувати в чашках або в невеликих формах для випікання.

ІНГРІДІЄНТИ:

  • сир 0% 200 г.
  • яйця (білок) 1 шт.
  • яйця 1 шт.
  • желе мармеладне 2 ст.л.
  • крупа манна 2 ст.л.
  • кислота лимонна 1 щіпка
  • замінник цукру
  • сіль

(далее…)

Білосніжний вершковий чізкейк

Білосніжний вершковий чізкейкІГРІДІЄНТИ:

Для основи:

  • печиво бісквітне 110 г.
  • масло вершкове 60 г.

Для начинки:

  • сир вершковий 300 г.
  • сир 300 г.
  • сметана 150 г.
  • цукор 100 г.
  • цукор ванільний 10 г.
  • яйця 3 шт.

(далее…)