Ніжна запіканка, прикрашена ароматними ягодами. Щоб інгредієнти «подружилися», пиріг до подачі на стіл повинен постояти кілька годин. (далее…)
Чізкейки
Неймовірно популярний чізкейк в Америці і в країнах Європи. Класичний рецепт чізкейку — двошаровий пиріг, основою якого є досить товстий корж з пісочного тіста і ніжна вершково-сирна «начинка». Однак варіантів цього знаменитого десерту досить багато. Основу можна зробити з печива і вершкового масла. Замість сиру часто використовується сир. Цей пиріг можна випікати (досить тривалий час при невисокій температурі) або ж зробити версію без випічки. Щоб ви не захотіли, в будь-якому випадку вийде смачна і досить ситна страва. Урізноманітнити основний рецепт можна додаванням шоколаду, різного варення, ягід і фруктів. Пропоновані рецепти розкажуть вам про всі тонкощі приготування чізкейку в домашніх умовах. Залишилося лише вибрати підходящий варіант.
ІНГРІДІЄНТИ:
- сир 300 г.
- печиво 6 шт.
- яйця 1 шт.
- цукор 6 ст.л.
- масло вершкове 2 ст.л.
- сметана 2 ст.л.
- ванілін
Ще один варіант улюбленої європейської та американської випічки. Перші чизкейки з’явилися в Стародавній Греції, історики вважають, що вони подавалися спортсменам-олімпійцям.
ІНГРІДІЄНТИ:
Для тіста:
- борошно 200 г.
- маргарин 80 г.
- яйця 1 шт.
- цукор 4 ст.л.
- розпушувач 1 ч.л.
- сіль 1 щіпка
ІНГРІДІЄНТИ:
- творожна маса 500 г.
- банани 4 шт.
- яйця 1 шт.
- родзинки 2 ст.л.
- борошно 2 ст.л.
- вершки збиті
- полуниця
ІНГРІДІЄНТИ:
Для основи:
- морква 400 г.
- фініки 100 г.
- горіхи пекан 50 г.
- олія кокосова 1,5 ст.л.
- кориця 1 ст.л.
- ванілін 1 ч.л.