Булочки дріжджові — це і спогади про дитинство, коли бабуся на вихідні чекали онуків в гості і пекли гори смачного, і шкільна їдальня, і інститут, коли перерва.

Зараз багато господинь печуть своїм онукам, школярам або студентам пишні і солодкі (або несолодкі) дріжджові булочки, з начинками і без, з посипаннями, цікаво формують їх. А хто не вміє — хочуть навчитися. Для цього потрібно терпіння і продукти. Берете домашній рецепт з покроковим фото — і робите все в точності як намальовано і написано. 2-3 проби — і ви майстер роботи з тістом.

Булочки «Сіннабон» в сирній глазурі

Булочки «Сіннабон» в сирній глазуріІНГРІДІЄНТИ:

Для тіста:

  • молоко 200 мл.
  • масло вершкове 100 г.
  • дріжджі сухі 10 г.
  • яйця 2 шт.
  • борошно 4 склянки
  • цукор 1/2 склянки
  • клейковина 1 ст.л.
  • сіль 1 ч.л.
  • ванілін

(далее…)