ІНГРІДІЄНТИ:
Для тіста:
- молоко 200 мл.
- масло вершкове 100 г.
- дріжджі сухі 10 г.
- яйця 2 шт.
- борошно 4 склянки
- цукор 1/2 склянки
- клейковина 1 ст.л.
- сіль 1 ч.л.
- ванілін
Булочки дріжджові — це і спогади про дитинство, коли бабуся на вихідні чекали онуків в гості і пекли гори смачного, і шкільна їдальня, і інститут, коли перерва.
Зараз багато господинь печуть своїм онукам, школярам або студентам пишні і солодкі (або несолодкі) дріжджові булочки, з начинками і без, з посипаннями, цікаво формують їх. А хто не вміє — хочуть навчитися. Для цього потрібно терпіння і продукти. Берете домашній рецепт з покроковим фото — і робите все в точності як намальовано і написано. 2-3 проби — і ви майстер роботи з тістом.
ІНГРІДІЄНТИ:
Для тіста: