Що подати до ранкового чаю? Хтось задовольняється парою бутербродів, комусь подобається печиво. Але є і ті, хто не може обійтися без свіжої випічки. У багатьох країнах світу ранок починається з ароматних свіжих булочок з корицею. Такою любов’ю це ніжне солодке частування користується цілком заслужено. Спечені з листкового (дріжджового, бездріжджового) або здобного тіста, вони наповнюють кухню чудовим ароматом, запрошуючи всіх до столу. Навчитися пекти такі булочки, що затьмарять ароматом і смаком магазинні, можна досить швидко. Існуючі різноманітні рецепти тіста для них і способи формування допоможуть вам. Ви можете використовувати покупне тісто або ж замісити його самостійно.

Булочки «Сіннабон» в сирній глазурі

Булочки «Сіннабон» в сирній глазуріІНГРІДІЄНТИ:

Для тіста:

  • молоко 200 мл.
  • масло вершкове 100 г.
  • дріжджі сухі 10 г.
  • яйця 2 шт.
  • борошно 4 склянки
  • цукор 1/2 склянки
  • клейковина 1 ст.л.
  • сіль 1 ч.л.
  • ванілін

(далее…)