Ніжна запіканка, прикрашена ароматними ягодами. Щоб інгредієнти «подружилися», пиріг до подачі на стіл повинен постояти кілька годин. (далее…)
Випічка
Одним з найцікавіших кулінарних шедеврів, як для кухарів, так і просто для любителів смачно поїсти, завжди була домашня випічка. Чи є люди, які не пам’ятають смаку бабусиних пиріжків, або не люблять солодкі тортики? Дуже смачні пироги, булочки, ватрушки, вафлі і багато іншого і все це — випічка. Але ж для того щоб смачно випікати, потрібно зовсім небагато — всього лише точно слідувати рецептам і знати пропорції. Але не можна забувати і про те, що випічка — це ще й простір для творчості! Вона настільки різноманітна в своїх видах, що межі проявів фантазії в цій області кулінарії практично немає. Використовуйте різні види тіста, різну начинку, різні приправи і спеції, і різноманітності, і достатку на вашому столі не буде ні кінця, ні краю! Випікати можна кожен день і на кожен день знаходити свій унікальний, цікавий і вишуканий рецепт випічки, який ніколи не набридне і не приїсться. До ранкового чаю чудово підійдуть солодкі млинці, з яких в свою чергу, можна зробити симпатичний і апетитний листковий торт, а на вечерю можна приготувати пиріг, який обов’язково оцінять ваші близькі. Головне, не бійтеся експериментувати, випікайте на радість собі і близьким, використовуючи рецепти випічки з фотографіями, представлені на нашому сайті, і ви обов’язково оціните всю красу смачної домашньої випічки! Приємного вам апетиту!
З приводу винаходу цього торта є така історія: одного разу кондитер ресторану в американському місті Бостон вирішив полити звичайний англійський кремовий торт шоколадною глазур’ю. Нововведення прижилося і увійшло в кулінарну історію. (далее…)
ІНГРІДІЄНТИ:
- масло вершкове 90 г.
- яйця 2 шт.
- борошно 2,5 склянки
- журавлина сушена 1 стакан
- цукор 1 склянка
- вода 1 склянка
- сметана 3/4 склянки
- молоко 1/2 склянки
- розпушувач 2 ч.л.
ІНГРІДІЄНТИ:
- яйця 2 шт.
- масло рослинне 1,25 склянки
- борошно 1,25 склянки
- цукор 3/4 склянки
- пахта / кефір 1/2 склянки
- розпушувач 1 ч.л.
- ванілін 1 ч.л.
- сода 1/2 ч.л.
- сіль 1/2 ч.л.
- пудра цукрова
- кремчіз 2/3 склянки
- вершки 1/3 склянки