ІНГРІДІЄНТИ:
Для основи:
- морква 400 г.
- фініки 100 г.
- горіхи пекан 50 г.
- олія кокосова 1,5 ст.л.
- кориця 1 ст.л.
- ванілін 1 ч.л.
Для начинки:
- сир вершковий 400 г.
- лимон (цедра) 1 шт.
- сметана 1/2 склянки
- мед 2 ст.л.
- ванілін 1 ч.л.
- горіхи пекан
Приготування вершкового чізкейку на морквяній основі
- Терту моркву збити в блендері з горіхами, фініками, корицею, маслом і ваніллю. Повинна вийти однорідна паста. Перекласти пасту в змащену маслом форму і утрамбувати.
- Збити сметану і вершковий сир. Додати ванілін, цедру, мед і сироп. На морквяну основу викласти шар крему і прикрасити горіхами пекан. Надіслати чізкейк на морквяній основі в холодильник на дві години.
Добавить комментарий