Вершковий чізкейк на морквяній основі

Вершковий чізкейк на морквяній основіІНГРІДІЄНТИ:

Для основи:

  • морква 400 г.
  • фініки 100 г.
  • горіхи пекан 50 г.
  • олія кокосова 1,5 ст.л.
  • кориця 1 ст.л.
  • ванілін 1 ч.л.

Для начинки:

  • сир вершковий 400 г.
  • лимон (цедра) 1 шт.
  • сметана 1/2 склянки
  • мед 2 ст.л.
  • ванілін 1 ч.л.
  • горіхи пекан

Приготування вершкового чізкейку на морквяній основі

  1. Терту моркву збити в блендері з горіхами, фініками, корицею, маслом і ваніллю. Повинна вийти однорідна паста. Перекласти пасту в змащену маслом форму і утрамбувати.
  2. Збити сметану і вершковий сир. Додати ванілін, цедру, мед і сироп. На морквяну основу викласти шар крему і прикрасити горіхами пекан. Надіслати чізкейк на морквяній основі в холодильник на дві години.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт