Вершковий чаудер з лосося

Вершковий чаудер з лососяІНГРІДІЄНТИ:

  • філе лосося 600 г.
  • картопля 600 г.
  • лист лавровий 3 шт.
  • лимон 1/2 шт.
  • вода 6 склянок
  • вершки 30% 1,5 склянки
  • цибуля ріпчаста 1 головка
  • олія оливкова 3 ст.л.
  • крохмаль 3 ст.л.
  • масло вершкове 1 ст.л.
  • петрушка 1 пучок
  • перець чорний мелений
  • сіль

Приготування вершкового чаудера з лосося

  1. В каструлі прогріти масло, нашатковану цибулю обсмажити до золотистого кольору. Залити воду і довести до кипіння, додати лавровий лист. Картоплю нарізати і покласти в воду.
  2. Рибу порізати на шматочки і помістити до решти інгредієнтів, через 5 хвилин влити вершки. Крохмаль розвести і акуратно ввести в суп, варити ще 8 хвилин.
  3. Добавить вершкове масло і зняти з вогню. Перед подачею вершковий чаудер з лосося присмачити лимонним соком, спеціями і сіллю, присипати рубаною зеленню.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт