Традиційний м’ясний мітлоф

ІНГРІДІЄНТИ:

  • фарш яловичий 450 г.
  • фарш свинячий 450 г.
  • сир твердий 100 г.
  • бульйон 100 мл
  • сухарі панірувальні 70 г.
  • олія оливкова 30 мл.
  • яйця 2 шт.
  • лист лавровий 1 шт.
  • часник 1 зубчик
  • суміш італійських трав
  • суміш перців мелених
  • сіль

Приготування традиційного м’ясного мітлофу

  1.  З свинини і яловичини зробити фарш. Додати до нього сухарі або хлібні крихти. Покласти у фарш подрібнений часник і спеції. Вбити яйця і додати тертий сир. Влити бульйон і добре перемішати фарш руками.
  2. Форму для хлібців змастити маслом, перекласти туди фарш і розрівняти. Зверху викласти кілька лаврових листочків. Запікати в духовці близько години (180 градусів). Традиційний м’ясний мітлоф можна вживати як холодним, так і гарячим.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт