ІНГРІДІЄНТИ:
- філе куряче 200 г.
- морква корейська 100 г.
- капуста корейська 100 г.
- лаваш тонкий 1 шт.
- помідори 1 шт.
- огірки 1 шт.
- перець чорний мелений
- майонез
- кетчуп
- сіль
Східна кухня — загальна назва для кухонь країн Азії. Під цим терміном ховається строката палітра різних кухонь: середньоазіатської, японської, індійської, китайської, арабської.
Багато країн Азії є мусульманськими, і це наклало відбиток на східну кухню. Наприклад, Коран забороняє вино і свинину, тому їх рідко використовує східна кухня. Рецепти східної кухні мають і інші особливості. Спільні риси для східної кухні, це використання рису і баранини. Страви східної кухні відрізняються також великою кількістю спецій, що, мабуть, пов’язано з жарким кліматом і швидким псуванням продуктів. Східна кухня — це буйство смаків, ароматів і фарб. Складно назвати якийсь продукт, який би не використала східна кухня, рецепти з фото покажуть, наскільки красиво їх можна приготувати.
ІНГРІДІЄНТИ: