Східна кухня — загальна назва для кухонь країн Азії. Під цим терміном ховається строката палітра різних кухонь: середньоазіатської, японської, індійської, китайської, арабської.

Багато країн Азії є мусульманськими, і це наклало відбиток на східну кухню. Наприклад, Коран забороняє вино і свинину, тому їх рідко використовує східна кухня. Рецепти східної кухні мають і інші особливості. Спільні риси для східної кухні, це використання рису і баранини. Страви східної кухні відрізняються також великою кількістю спецій, що, мабуть, пов’язано з жарким кліматом і швидким псуванням продуктів. Східна кухня — це буйство смаків, ароматів і фарб. Складно назвати якийсь продукт, який би не використала східна кухня, рецепти з фото покажуть, наскільки красиво їх можна приготувати.

Домашня шаурма з корейською морквою

Домашня шаурма з корейською морквою

ІНГРІДІЄНТИ:

  • філе куряче 200 г.
  • морква корейська 100 г.
  • капуста корейська 100 г.
  • лаваш тонкий 1 шт.
  • помідори 1 шт.
  • огірки 1 шт.
  • перець чорний мелений
  • майонез
  • кетчуп
  • сіль

(далее…)