Суп з локшиною по-домашньому на курячому бульйоні

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 1 кг. курки
  • 1 л. води
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 1 морква
  • зелень петрушки

Для локшини:

  • 1 склянку пшеничного борошна
  • 1 яйце
  • молоко / вода
  • сіль

Приготування супу з локшиною по-домашньому на курячому бульйоні

  1. Муку, сіль, яйце, молоко або воду змішати, приготоване тісто розкачати так, щоб воно було тонким.
  2. Тісто злегка обсипати борошном, розділити на смужки шириною по 6 см, скласти їх один на одного і нарізати поперек, отриманій локшині дати підсохнути.
  3. Курицю, моркву і цибулю відварити, за кілька хвилин до готовності м’яса додати локшину і варити 20 хвилин.
  4. Суп з локшиною по-домашньому на курячому бульйоні подається гарячим і посипаний рубаною петрушкою.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт