Неймовірно красиво виглядають на святковому столі однакові за розміром червоні помідори, фаршировані різними начинками. Така страва, як холодна або гаряча закуска, вельми приваблива і на вигляд, і на смак. Спробуйте рецепти фаршированих помідорів з різними варіантами наповнення помідорових «ємностей». Курка і рис, сир або креветки, варене м’ясо або ковбаса, риба, овочеві суміші з додаванням майонезу або іншого соусу, сир і гриби, горіхи і багато іншого відмінно поєднуються з помідорами.

Помідори, фаршировані червоною рибою з сиром

Помідори, фаршировані червоною рибою з сиромІНГРІДІЄНТИ:

  • помідори 6-8 шт.
  • риба червона слабосолона 150 г.
  • сир вершковий 150 г.
  • зелень

(далее…)