Самі, мабуть, красиві овочі — синьо-фіолетові баклажани. Їх елегантний вигляд притягує погляди гурманів, які подумками вже уявляють собі ті чудові страви, які можна з них приготувати. Сучасні тенденції кулінарного мистецтва передбачають використання цих корисних овочів, що містять велику кількість мікроелементів, клітковини, вуглеводів і органічних кислот, в найрізноманітніших видах. Традиційні запечені баклажани, які, до речі, не є самою низькокалорійною стравою, вже не так популярні в середовищі їдців, які стежать за своєю вагою. Баклажани, запечені в духовці або на грилі, — ось, що є самою затребуваною стравою. Запекти баклажани окремо, або ж нафарширувати чимось дуже смачненьким, порадять ті рецепти, що ми зібрали для вас.

Оригінальні рулети з баклажанів по-кавказьки

Оригінальні рулети з баклажанів по-кавказьки

ІНГРІДІЄНТИ:

  • баклажани 2 шт.
  • гранат 1 шт.
  • горіхи волоські 1/2 склянки
  • сметана 1/4 склянки
  • часник 2 зубчики
  • спеції
  • кінза

(далее…)

Оригінальні запечені баклажани

Оригінальні запечені баклажани

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • сир твердий 50 г.
  • помідори 3 шт.
  • баклажани 2 шт.
  • часник 2 зубчики
  • майонез

(далее…)