ІНГРІДІЄНТИ:
- баклажани 2 шт.
- гранат 1 шт.
- горіхи волоські 1/2 склянки
- сметана 1/4 склянки
- часник 2 зубчики
- спеції
- кінза
Улюблена багатьма ікра з баклажанів — мабуть, найпопулярніша страва з цих красивих блискучих фіолетових південних плодів. Але в національних кухнях різних народностей існує величезна кількість рецептів, головним «героєм» яких є корисні і смачні баклажани, так багаті вітамінами і мінералами. Баклажани смажені або запечені, баклажани з м’ясом або грибами, баклажани фаршировані або мариновані на зиму — хоч греблю гати з всіх варіантів страв, в яких можна їх використовувати. Від рецепта найпростішого обсмаження баклажанових кружечків в маслі до вишуканого рецепта варення з баклажанів — все можна знайти серед запропонованих способів приготування цієї шанованої багатьма дієтичної рослини.
ІНГРІДІЄНТИ: