Улюблена багатьма ікра з баклажанів — мабуть, найпопулярніша страва з цих красивих блискучих фіолетових південних плодів. Але в національних кухнях різних народностей існує величезна кількість рецептів, головним «героєм» яких є корисні і смачні баклажани, так багаті вітамінами і мінералами. Баклажани смажені або запечені, баклажани з м’ясом або грибами, баклажани фаршировані або мариновані на зиму — хоч греблю гати з всіх варіантів страв, в яких можна їх використовувати. Від рецепта найпростішого обсмаження баклажанових кружечків в маслі до вишуканого рецепта варення з баклажанів — все можна знайти серед запропонованих способів приготування цієї шанованої багатьма дієтичної рослини.

Оригінальні рулети з баклажанів по-кавказьки

Оригінальні рулети з баклажанів по-кавказьки

ІНГРІДІЄНТИ:

  • баклажани 2 шт.
  • гранат 1 шт.
  • горіхи волоські 1/2 склянки
  • сметана 1/4 склянки
  • часник 2 зубчики
  • спеції
  • кінза

(далее…)

Оригінальні запечені баклажани

Оригінальні запечені баклажани

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • сир твердий 50 г.
  • помідори 3 шт.
  • баклажани 2 шт.
  • часник 2 зубчики
  • майонез

(далее…)