Рум’яна кірочка, хрустка, неймовірно смачна, якою покрита смажена картопля, — це майже ласощі (для тих, хто розуміє сенс в смачній їжі). І хоча саме смажена картопля є досить калорійною стравою, у неї величезна кількість самих відданих шанувальників. Але чи всі вміють правильно посмажити так улюблену всіма картоплю? Погодьтеся, що іноді може вийти не смажена, а тушкована картопля. Це відбувається з кількох причин (якщо не зовсім правильно підготувати вихідний продукт — сиру картоплю, або накрити сковорідку кришкою). Ті «хитрощі» в справі смаження картоплі, що є у досвідчених кулінарів, сьогодні ми розкриваємо для вас в пропонованих рецептах. Картопля, засмажена окремо, з цибулею, грибами або фаршем може стати самостійною стравою або прекрасним гарніром до м’яса або птиці.

Домашні картопляні чаклуни

Домашні картопляні чаклуни

ІНГРІДІЄНТИ:

  • картопля 1 кг.
  • фарш м’ясний 500 г.
  • цибуля ріпчаста 1 головка
  • перець чорний мелений
  • кмін мелений
  • сіль

(далее…)