Сир, обсмажений в паніровці по-чеськи

Сир, обсмажений в паніровці по-чеськи

ІНГРІДІЄНТИ:

  • сир твердий 400 г.
  • яйця 1 шт.
  • сухарі паніровочні.

Приготування сиру, обсмаженого в паніровці по-чеськи:

  1. Порізати сир на квадратики по 1,5 сантиметра в товщину. У глибоку ємність розбити кілька яєць і збити. У другий посуд покласти панірувальні сухарі.
  2. Всі шматочки сиру по одному вмочити в яйця, після в панірувальні сухарі, далі знову в яйця і в сухарі. Смажити сир в паніровці по-чеськи на великому вогні по 30 секунд з усіх боків.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт