Щавлевий український суп

Щавлевий український суп

ІНГРІДІЄНТИ:

  • щавель 200 г
  • яйця 3 шт.
  • картопля 2 шт.
  • морква 1 шт.
  • вода 7 склянок
  • цибуля ріпчаста 1 головка
  • масло рослинне 2 ст.л.
  • перець чорний мелений
  • сметана
  • кріп
  • сіль

Приготування щавлевого українського супу:

  1. Моркву, картоплю і цибулю подрібнити (невеликими кубиками). Підігріти в каструлі масло, покласти моркву, цибулю і тушкувати, часто помішуючи, поки цибуля не буде прозорою (хвилин 5). Не передержіть, щоб овочі не придбали коричневий відтінок. Потім влити бульйон або воду, закип’ятити, прибрати піну і додати подрібнену картоплю.
  2. Варити на маленькому вогні, поки шматочки картоплі не стануть м’якими (хвилин 15-20). Покласти в суп сіль і лавровий лист. Щавель порубати, додати в каструлю і почекати, поки він змінить колір. Додати чорний перець мелений і за смаком можна ще посолити.
  3. Варити ще хвилин 7, потім додати подрібнену зелень і прибрати з плити. Яйця зварити круто (розрахунок — 1/2 яйця на людину) і порізати кубиками. Подавати щавлевий український суп в порційних тарілках, прикрасити травами. У кожну тарілку додати яйце і сметану.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт