Шаурма з ковбасою і корейською морквою

Шаурма з ковбасою і корейською морквою

ІНГРІДІЄНТИ:

  • ковбаса 400 г.
  • морква по-корейськи 200 г.
  • сир твердий 150 г
  • капуста пекінська 50 г.
  • помідори 2 шт.
  • огірок 2 шт.
  • зелень 1 пучок
  • майонез
  • кетчуп

Приготування шаурми з ковбасою і морквою:

  1. Нарізати ковбасу кубиками й обсмажити на сковорідці (приблизно 10 хвилин), за бажанням можна додавати приправи. Нарізати помідори тонкими слайсами, огірки соломкою, капусту дрібно нашаткувати, зелень нарубати, сир натерти на тертці. Взяти лаваш, викласти на нього ковбасу, потім помідори з огірками, далі капусту і зелень.
  2. Наступним шаром викласти корейську моркву, на неї сир, полити кетчупом і майонезом. Краї лаваша загнути і скрутити рулетом, обсмажити шаурму з ковбасою і корейською морквою на сковорідці (бажано з товстим дном), на невеликому вогні з обох сторін, поки не буде рум’яної скоринки.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт