Шашлик з яловичини по-узбецьки

Шашлик з яловичини по-узбецьки

ІНГРІДІЄНТИ:

  • яловичина 800 г.
  • гранат 100 г.
  • масло рослинне 3 ст.л.
  • часник 2 зубчики
  • сіль 1,5 ч.л.
  • горіх мускатний 1 ч.л.
  • перець чорний мелений 1/2 ч.л.
  • коріандр
  • зіра

Щоб приготувати ароматний, що тане в роті шашлик в гранатовому маринаді зовсім не обов’язково їхати на природу: м’ясо обсмажується в духовці.

Приготування шашлику з яловичини по-узбецьки:

  1. Підготовити м’ясо: обмити, обсушити, зачистити від плівок, порізати на рівні шматки, скласти в підходящу ємність, присмачити спеціями, влити олію, перемішати.
  2. Очистити гранат, зерна перекласти в пакет, прокатати з натиском качалкою. Сік злити, процідити крізь дрібне сито, вилити в м’ясо, залишити настоюватися на годину.
  3. Дістати промариновану яловичину, віджати шматочки, насадити на шампури, засмажити шашлик з яловичини по-узбецьки в духовці до повної готовності, стежити, щоб не пересох.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт