Шампіньйони з бринзою і пармезаном

Шампіньйони з бринзою і пармезаном

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • сир бринза 60 г.
  • сир пармезан 20 г.
  • шампіньйони 15 шт.
  • олія оливкова 1 ст.л.
  • перець чорний мелений
  • спеції
  • кріп
  • сіль

Приготування шампіньйонів з бринзою і пармезаном:

  1. Ножки у шампіньйонів відірвати, капелюшки добре вимити і прибрати воду паперовим рушником. Присипати їх чорним перцем і сіллю. Збризнути оливковою олією. Натерти на тертці пармезан і бринзу.
  2. Дрібно порізати кріп. Змішати сир із зеленню і начинити капелюшки. Надіслати шампіньйони  з бринзою і пармезаном в духовку, приблизно на 20 хвилин (200-220 градусів). Готові гриби викласти на блюдо і подати в якості закуски.
Порада
Можна використовувати різноманітні сири, тут наведен дієтичний варіант.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт