Селянка московська по-домашньому

Селянка московська по-домашньому

ІНГРІДІЄНТИ:

  • асорті м’ясне 900 г
  • капуста кисла 900 г
  • масло вершкове 115 г
  • сосиски 100 г
  • гриби мариновані 10 шт.
  • корнішони 10 шт.
  • оливки 10 шт.
  • огірки солоні 2 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 головка
  • борошно 1/2 ст.л.

Багато іноземців, які приїжджають в Росію, вважають селянку і щі найсмачнішими і корисними стравами російської кухні. У цьому вариві зібрано все: м’ясо, овочі, приправи.

Приготування селянки московської по-домашньому:

  1. Ріпчату цибулю нарізати і обсмажити на олії. Додати кислу нашатковану капусту, перемішати і тушкувати під кришкою, до готовності. Помішувати, продукти не повинні підгоріти.
  2. Майже готову капусту посипати невеликою кількістю пшеничного борошна і перемішати. Половину готової маси перекласти в сотейник або в каструлю з товстими стінками. Окремо нарізати і обсмажити різне м’ясо: годиться свинина, телятина, гусятина, курка, кролик.
  3. Виложити м’ясні продукти на капусту, розподілити рівним шаром, накрити капустою. Страву прикрасити нарізаними солоними огірками, корнішонами, сосисками, маринованими або солоними грибами, оливками.
  4. Посипати спеціями. При бажанні можна додати гриби трюфелі. Масу полити соусом, що залишилась від смаження, поставити в духовку і прогріти до готовності. Селянку московську по-домашньому подати до столу в тому ж посуді, в якій селянка запікалася.
Порада
Замість квашеної капусти страву можна приготувати зі свіжим продуктом, смак готової страви буде не такий кислий.
  1. Все б воно мабуть й нічого як би солянка небула традиційною саме українською стравою від слова селянка. Солянка росіянами запозичена страва.

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт