Добре порадувати себе ранньою весною салатом зі свіжої зелені. Поповнити запас вітамінів, так і просто підняти настрій допоможуть чудові красиві, смачні і корисні рецепти зелених салатів. Будь-яка зелень буде гарна в них. Основне правило – не використовувати більше трьох її видів, щоб салат був найбільш гармонійним і приємним на смак. До шпинату і цибулі, кропу і петрушці, руколи та інших видів салатів можна додати інші продукти – яйця, свіжі огірки або бекон.

Салат з руколою, сиром і кедровими горіхами

Салат з руколою, сиром і кедровими горіхами

ІНГРІДІЄНТИ:

Для салату:

  • сир моцарелла 250 г.
  • помідори черрі 4 шт.
  • горіхи кедрові 1/4 склянки
  • рукола

Для заправки:

  • перець чорний мелений
  • масло оливкове
  • сік лимонний
  • сіль

(далее…)

Легкий салат з томатів з оливками

Легкий салат з томатів з оливками

ІНГРІДІЄНТИ:

  • помідори 1 кг.
  • оливки іспанські 1 банка
  • рукола 1 пучок
  • масло оливкове
  • сіль

(далее…)