ІНГРІДІЄНТИ:
- капуста пекінська 400 г.
- шинка 200 г.
- кукурудза консервована 100 г.
- перець болгарський червоний 1 шт.
- майонез 3 ст.л.
- перець чорний мелений
- цибуля зелена
- сіль
Так само, як різноманітні види капусти, різноманітні і салати, які можна приготувати з цього корисного овоча. Не обмежуючись лише найпоширенішим видом — капустою білокачанною, пропонуємо вам познайомитися з рецептами красивих, корисних салатів з капусти червонокачанної, кольорової, брокколі, кольрабі. З капустою цілком поєднуються будь-які овочі, фрукти. Морква, цибуля, болгарський перець, буряк, яблука, журавлина — все може стати доповненням салату з капусти. Капуста в свіжому вигляді або відварена (це відноситься, в основному, до капусти кольорової) в поєднанні з куркою або морепродуктами — ось і ще кілька варіантів капустяних салатів. І не варто також забувати про ті салати, що заготовлюються на зиму. Корисні і малокалорійні салати з капусти цілий рік можуть бути гостями на вашому столі.