Куряче м’ясо — не тільки дієтичний продукт, але і такий інгредієнт, який відмінно поєднується з різними овочами, іншими видами м’яса, сиром, грибами, яйцями та іншими продуктами. Через це властивості куриці часто використовують для приготування святкових салатів, якими можна ситно нагодувати і приємно здивувати. При цьому найчастіше господині використовують відварну курячу грудинку, але набагато смачніше салат вийде в тому випадку, якщо куряче м’ясо запекти у фользі.
Салати з куриці досить прості в своєму приготуванні, не віднімуть у господинь багато часу і приємно прикрасять будь-який святковий стіл. У цій рубриці нашого ресурсу ми постаралися зібрати рецепти салатів з куриці, популярних у багатьох країнах світу. Сподіваємося, що з нашою допомогою господині самі вирішать, чим доповнити дієтичне куряче м’ясо в салаті: кукурудзою, яблуками, ананасами, картоплею, виноградом … Смачно вийде в будь-якому випадку!

Класичний «Коб-салат»

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • окіст курячий 100 г.
  • кукурудза консервована 50 г.
  • сир з блакитною цвіллю 50 г.
  • 30 г. салат листовий.
  • помідори черрі 3 шт.
  • яйця 2 шт.
  • огірки 1 шт.

(далее…)