ІНГРЕДІЄНТИ:
- окіст курячий 100 г.
- кукурудза консервована 50 г.
- сир з блакитною цвіллю 50 г.
- 30 г. салат листовий.
- помідори черрі 3 шт.
- яйця 2 шт.
- огірки 1 шт.
Під м’ясними салатами в сучасній кулінарії мають на увазі рецепти численних страв, що включають в себе страви, приготовані з різних видів відвареного м’яса, овочів, фруктів і зелені. Такі салати, завдяки своїй високій калорійності і чудовим смаковим якостям, популярні в багатьох національних кухнях. Для приготування м’ясних салатів можна використовувати баранину, яловичину, свинину, птицю, м’ясо кролика, а також різні м’ясні продукти: шинку, буженину, ковбасу, сосиски. Всі ці інгредієнти прекрасно поєднуються з овочами, сиром, яйцями, грибами і макаронами.
Більш детальну інформацію про переваги того чи іншого виду м’яса при приготуванні м’ясних салатів можна дізнатися з цієї рубрики, куди ми постаралися помістити все самі традиційні й популярні рецепти салатів з м’яса, перевірені кухарями в усьому світі. Сподіваємося, що багато із запропонованих рецептів стануть буденними стравами на кухнях багатьох українців.
ІНГРЕДІЄНТИ:
ІНГРІДІЄНТИ: