Під м’ясними салатами в сучасній кулінарії мають на увазі рецепти численних страв, що включають в себе страви, приготовані з різних видів відвареного м’яса, овочів, фруктів і зелені. Такі салати, завдяки своїй високій калорійності і чудовим смаковим якостям, популярні в багатьох національних кухнях. Для приготування м’ясних салатів можна використовувати баранину, яловичину, свинину, птицю, м’ясо кролика, а також різні м’ясні продукти: шинку, буженину, ковбасу, сосиски. Всі ці інгредієнти прекрасно поєднуються з овочами, сиром, яйцями, грибами і макаронами.

Більш детальну інформацію про переваги того чи іншого виду м’яса при приготуванні м’ясних салатів можна дізнатися з цієї рубрики, куди ми постаралися помістити все самі традиційні й популярні рецепти салатів з м’яса, перевірені кухарями в усьому світі. Сподіваємося, що багато із запропонованих рецептів стануть буденними стравами на кухнях багатьох українців.

Класичний «Коб-салат»

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • окіст курячий 100 г.
  • кукурудза консервована 50 г.
  • сир з блакитною цвіллю 50 г.
  • 30 г. салат листовий.
  • помідори черрі 3 шт.
  • яйця 2 шт.
  • огірки 1 шт.

(далее…)

Італійський салат з пастою і маслинами

Італійський салат з пастою і маслинами

ІНГРІДІЄНТИ:

  • сир едем 200 г.
  • тальятелле 200 г.
  • шинка 200 г
  • помідори 100 г.
  • майонез 80 г.
  • перець болгарський жовтий 1 шт.
  • маслини 30 г.
  • петрушка 5 г.
  • базилік 5 г.
  • кріп 5 г.

(далее…)

Швидкий салат «Берлінський» з шинкою

Швидкий салат «Берлінський» з шинкою

ІНГРІДІЄНТИ:

  • шинка 100 г.
  • сир твердий 50 г.
  • перець болгарський червоний 2 шт.
  • огірки 2 шт.
  • яйця 2 шт.
  • майонез.
  • зелень.

(далее…)