Салат з руколою, сиром і кедровими горіхами

Салат з руколою, сиром і кедровими горіхами

ІНГРІДІЄНТИ:

Для салату:

  • сир моцарелла 250 г.
  • помідори черрі 4 шт.
  • горіхи кедрові 1/4 склянки
  • рукола

Для заправки:

  • перець чорний мелений
  • масло оливкове
  • сік лимонний
  • сіль

Салат рукола ще називають посівним гусенічніком. Рослина вирощувалося на території Середземномор’я ще за часів існування Римської імперії. Гострий смак дозволяє використовувати руколу для приготування піци і як приправу до різних м’ясних страв.

Приготування салату з руколою, сиром і кедровими горіхами:

  • Порвати руками листя салату, порізати помідори черрі і сир моцареллу і викласти на зелень. Трохи обсмажити очищені кедрові горіхи на сухій сковороді. Для заправки змішати оливкове масло, лимонний сік, посолити, поперчити за смаком. Полити сумішшю салат і посипати кедровими горіхами.
Порада
У заправку для салату можна додати сухі спеції, базилік. Сир «Моцарелла» можна замінити бринзою.

 

Добавить комментарий

Имя *
E-mail *
Вебсайт