Російська кухня — це не тільки щі та каша, як каже народне прислів’я. Асортиментом своїх страв російська кухня не поступається найпопулярнішим кухням в світі, адже за кількістю рецептів перших страв (супів, солянок, розсольників, юшки), грибних і рибних страв російська кухня попереду планети всієї, а традиційні російські каші, пироги й пиріжки, млинці і млинчики вже самим своїм виглядом викликають вовчий апетит. І хоча за багато століть традиційна російська кухня змінювалася, пристосовувалась до нових продуктів і оригінальною рецептурою, запозиченої у інших країн, в цій рубриці нашого смачного сайту ми постаралися зібрати традиційні рецепти, що дозволяють отримати уявлення про російську гостинність і урочистое застілля. Згадати приємний смак багатьох з цих страв, сподіваємося, захочеться і сучасному поколінню господинь.

Деруни з картоплі і цибулі з розмарином

ІНГРІДІЄНТИ:

  • 300-400 г. картоплі
  • 1/2 цибулини
  • мука
  • базилік
  • коріандр
  • розмарин
  • чорний мелений перець
  • рослинна олія
  • сіль

(далее…)

Жарке з курячих крилець і картоплі

ІНГРІДІЄНТИ:

  • 1 кг. картоплі
  • 400 г. курячих крилець
  • 200 г. ріпчастої цибулі
  • 2 ст.л. томатної пасти
  • рослинна олія
  • спеції
  • сіль

(далее…)

Гречана каша зі свининою по-купецьки

ІНГРІДІЄНТИ:

  • 350 г. свинини
  • 200 г. гречаної крупи
  • 100 г. ріпчастої цибулі
  • 1 морква
  • 2 ст.л. томатної пасти
  • 1 ст.л. вершкового масла
  • 1 бульйонний кубик
  • 1/2 стручка солодкого болгарського перцю
  • кріп
  • перець
  • сіль

(далее…)

Лосось (кета) семужного засолу

ІНГРІДІЄНТИ:

  • 1 кг. лосося / кети
  • 1 ст.л. горілки
  • 1 ст.л. цукру
  • 1 ст.л. рубленого кропу
  • 1 ст.л. солі

(далее…)

Суп з локшиною по-домашньому на курячому бульйоні

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 1 кг. курки
  • 1 л. води
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 1 морква
  • зелень петрушки

(далее…)