Російська кухня — це не тільки щі та каша, як каже народне прислів’я. Асортиментом своїх страв російська кухня не поступається найпопулярнішим кухням в світі, адже за кількістю рецептів перших страв (супів, солянок, розсольників, юшки), грибних і рибних страв російська кухня попереду планети всієї, а традиційні російські каші, пироги й пиріжки, млинці і млинчики вже самим своїм виглядом викликають вовчий апетит. І хоча за багато століть традиційна російська кухня змінювалася, пристосовувалась до нових продуктів і оригінальною рецептурою, запозиченої у інших країн, в цій рубриці нашого смачного сайту ми постаралися зібрати традиційні рецепти, що дозволяють отримати уявлення про російську гостинність і урочистое застілля. Згадати приємний смак багатьох з цих страв, сподіваємося, захочеться і сучасному поколінню господинь.

Риба по-монастирськи з сиром

ІНГРІДІЄНТИ:

  • філе риби 500 г.
  • печериці 200 г.
  • картопля 6 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • помідори 1 шт.
  • яйця 1 шт.
  • сир твердий
  • майонез

(далее…)

Курка з тушкованими овочами по-домашньому

Курка з тушкованими овочами по-домашньомуІНГРІДІЄНТИ:

  • філе куряче 450 г.
  • капуста 300 г.
  • перець болгарський червоний 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 головка
  • масло рослинне
  • спеції
  • сіль

(далее…)

Окрошка з крабовими паличками

Окрошка з крабовими паличкамиІНГРІДІЄНТИ:

  • 1 літр хлібного квасу
  • 240 г. крабових паличок
  • 5 редисок
  • 2 огірка
  • 2 яйця
  • 3 ст.л. сметани
  • 1 ст.л. гірчиці
  • 1 пучок кропу
  • чорний мелений перець
  • сіль

(далее…)

Окрошка з редисом на квасі

Окрошка з редисом на квасіІНГРІДІЄНТИ:

  • 1 літр хлібного квасу
  • 3 головки редису
  • 3 яйця
  • 2 бульби картоплі
  • 2 огірка
  • 3 ст.л. сметани
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • сіль

(далее…)

Окрошка на кефірі з редискою

ІНГРІДІЄНТИ:

  • 1 л. кефіру
  • 400 г. шинки
  • 6 головок редису
  • 2 бульби картоплі
  • 2 огірка
  • 2 яйця
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 1/2 пучка петрушки
  • кріп
  • сіль

(далее…)